НАСТАНИ

March 13, 2017


Светска недела на доење 1 -7 Август 2015


Директорката на ЈЗУУ Клиника за детски болести Скопје доц д-р сци Аспазија Софијанова со сопствено учество го поддржа настанот, светска недела на доење […]