Telefoni: 02 32 29 156
Adresa: Rruga Vodnjanska, 1000 Shkup
Posta elektronike: info@ukdetskibolesti.mk

24 / 7 ДОСТАПНОСТ

Ние постоиме само за вас и се грижиме за вашите потреби и здравје. Достапни сме 24 часа секој ден.

ВРЕДНОСТИ

* Тимска работа: Ние работиме како мултидисциплинарен тим со заедничка мисија * Квалитет: Ние обезбедуваме висококвалитетна и интегрирана здравствена...

МИСИЈА И ВИЗИЈА

Нудиме здрава иднина на децата и нивните семејства, преку врвна педијатриска грижа, едукација и истражување. Секое дете во Македонија...

Последни вести

Проверете ги последните вести на нашиот блог

Прочитај повеќе

КОМПАНИЈАТА ОКТА ДОНИРАШЕ НОВ ИНКУБАТОР НА ОДДЕЛОТ ЗА ИНТЕНЗИВНА НЕГА НА КЛИНИКАТА

Набавка на нов и сервисирање на три постоечки инкубатори на Интензивниот оддел на Детската Клиника во Скопје е резултат...

Прочитај повеќе

ПРОМОВИРАНА ПЕСНАТА И СПОТОТ ЗА КАМПАЊАТА ШАНСА ЗА ЖИВОТ

Детски насмевки, радост и многу позитивни емоции се провлекуваат во видео записот за песната на кампањата Шанса за живот,...

Прочитај повеќе

Брзи линкови

МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО

ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ

МОЈ ТЕРМИН

ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ

ПРИРАЧНИК ЗА ЗДРАВА ИСХРАНА

УРГЕНТЕН ЦЕНТАР

РЕТКИ БОЛЕСТИ

Контакт:

Rruga Vodnjanska, 1000 Shkup
Телефон: 02 32 29 156

Работно време

24 / 7