March 13, 2017

ПРОМОВИРАНА ПЕСНАТА И СПОТОТ ЗА КАМПАЊАТА ШАНСА ЗА ЖИВОТ

Детски насмевки, радост и многу позитивни емоции се провлекуваат во видео записот за песната на кампањата Шанса за живот, во кој се вклучија поп пејачите Виктор Апостоловски, Ренната, Наталија Славева и Лозано, како и хорот на Златно Славејче. Будејќи длабоки емоции, видеото испраќа порака до граѓаните и компаниите со свои донации да ја поддржат кампањата, […]