Црвен крст на град Скопје под мотото‘‘Да подариме насмевка“

Црвен крст на град Скопје под мотото‘‘Да подариме насмевка“ на 24 декември волонтерите на Тимот за одговор при катастрофи – Тим за спасување на планина,...

Повеќе

НЛБ Банка станува Патрон на пациентите со цистична фиброза

Соработката официјализирана со донација на 80 спирометри за домашна употреба Симболично со 65 лилакови балони пуштени во воздух, НЛБ Банка и Асоцијацијата за цистична фиброза...

Повеќе