МАКСТИЛ СО ИНВЕСТИЦИЈА ОД 16 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЦЕЛОСНО ГО РЕНОВИРАШЕ ОДДЕЛОТ ЗА ОНКОЛОГИЈА НА КЛИНИКАТА ЗА ДЕТСКИ БОЛЕСТИ

Скопје, 07.04.2022 – Денеска, по повод 7 април – Меѓународниот ден на здравјето, медицинскиот директор на Клиниката за детски болести д-р Аспазија Софијанова, и економскиот

Повеќе »

Донација од Даниел Кајмаковски за одделот за интензивна нега и терапија

Нашиот евровизиски претставник Даниел Кајмакоски склучи договор со Детската Клиника во Скопје за донирање на респираторен апарат (Babylog 800) наменет за новороденчиња, и најпотребен на

Повеќе »