Донација од Даниел Кајмаковски за одделот за интензивна нега и терапија

Нашиот евровизиски претставник Даниел Кајмакоски склучи договор со Детската Клиника во Скопје за донирање на респираторен апарат (Babylog 800) наменет за новороденчиња, и најпотребен на...

Повеќе

Компанијата Окта донираше нов инкубатор на одделот за интензивна нега на клиниката

Набавка на нов и сервисирање на три постоечки инкубатори на Интензивниот оддел на Детската Клиника во Скопје е резултат од втората донација од кампањата Шанса...

Повеќе