МАКСТИЛ СО ИНВЕСТИЦИЈА ОД 16 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЦЕЛОСНО ГО РЕНОВИРАШЕ ОДДЕЛОТ ЗА ОНКОЛОГИЈА НА КЛИНИКАТА ЗА ДЕТСКИ БОЛЕСТИ

Скопје, 07.04.2022 – Денеска, по повод 7 април - Меѓународниот ден на здравјето, медицинскиот директор на Клиниката за детски болести д-р Аспазија Софијанова, и економскиот...

Повеќе

“Секогаш има нов ден!“

Утринава, со оваа порака бев пречекан од директорката на Универзитетската клиника за Детски Болести, Д-р Аспазија Софијанова и организацискиот директор, Алајдин Мемеди. На денешната средба,...

Повеќе