“Секогаш има нов ден!“

Утринава, со оваа порака бев пречекан од директорката на Универзитетската клиника за Детски Болести, Д-р Аспазија Софијанова и организацискиот директор, Алајдин Мемеди. На денешната средба,...

Повеќе