НЛБ Банка станува Патрон на пациентите со цистична фиброза

Соработката официјализирана со донација на 80 спирометри за домашна употреба Симболично со 65 лилакови балони пуштени во воздух, НЛБ Банка и Асоцијацијата за цистична фиброза...

Повеќе