News

Црвен крст на град Скопје под мотото‘‘Да подариме насмевка“

Црвен крст на град Скопје под мотото‘‘Да подариме насмевка“ на 24 декември волонтерите на Тимот за одговор при катастрофи – Тим за спасување на планина,...

Повеќе

НЛБ Банка станува Патрон на пациентите со цистична фиброза

Соработката официјализирана со донација на 80 спирометри за домашна употреба Симболично со 65 лилакови балони пуштени во воздух, НЛБ Банка и Асоцијацијата за цистична фиброза...

Повеќе

МАКСТИЛ СО ИНВЕСТИЦИЈА ОД 16 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЦЕЛОСНО ГО РЕНОВИРАШЕ ОДДЕЛОТ ЗА ОНКОЛОГИЈА НА КЛИНИКАТА ЗА ДЕТСКИ БОЛЕСТИ

Скопје, 07.04.2022 – Денеска, по повод 7 април - Меѓународниот ден на здравјето, медицинскиот директор на Клиниката за детски болести д-р Аспазија Софијанова, и економскиот...

Повеќе