News

Компанијата Окта донираше нов инкубатор на одделот за интензивна нега на клиниката

Набавка на нов и сервисирање на три постоечки инкубатори на Интензивниот оддел на Детската Клиника во Скопје е резултат од втората донација од кампањата Шанса...

Повеќе