Светскиот ден на светскиот канцер

По повод светскиот ден на светскиот канцер, ЛК Светлина и Lions Club Lux Aeterna донираа свежо овошје и сетови за цртање, идеални за креативен развој за децата кои во моментот се лекуваат на одделот за Онкологија на Детската клиника во Скопје.

Пофалба за сите вклучени и посебно на зонскиот претседавач Лајон Марио Костовски.

Служиме!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *